Emisiune Nisporeni Societate

UE//Comuna Cărpineni, raionul Hânceşti: mai curată datorită Uniunii Europene. Cum s-a schimbat viața a peste 10 mii de săteni, în urma unui proiect transfrontalier. Emisiune tv

De aproape trei ani, sătenii din Cărpineni beneficiază de servicii de salubrizare moderne, cu autospeciale noi şi tomberoane la fiecare gospodărie. Totul a fost posibil după ce în anul 2014 au aplicat la un proiect transfrontalier de salubrizare a deseurilor, finanţat de Uniunea Europeană, pe care, într-un final, l-au câștigat.

AO Universal Media este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul “Promovarea valorilor și a proiectelor europene” în Nisporeni, Ungheni, Hâncești, Călărași și Strășeni.

Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

Related posts

Aproape 500 de milioane de copii nu au acces la școală în pandemie, pentru că nu au internet sau tv. 25 de milioane, în Europa de Est

Albasat

Cinci cazuri noi de COVID-19, confirmate în raionul Nisporeni. Bilanțul a ajuns la 87

Albasat

Cursul valutar oficial la 29.01.2021

Albasat

Leave a Comment