Emisiune Nisporeni Societate

UE//Comuna Cărpineni, raionul Hânceşti: mai curată datorită Uniunii Europene. Cum s-a schimbat viața a peste 10 mii de săteni, în urma unui proiect transfrontalier. Emisiune tv

De aproape trei ani, sătenii din Cărpineni beneficiază de servicii de salubrizare moderne, cu autospeciale noi şi tomberoane la fiecare gospodărie. Totul a fost posibil după ce în anul 2014 au aplicat la un proiect transfrontalier de salubrizare a deseurilor, finanţat de Uniunea Europeană, pe care, într-un final, l-au câștigat.

AO Universal Media este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul “Promovarea valorilor și a proiectelor europene” în Nisporeni, Ungheni, Hâncești, Călărași și Strășeni.

Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

Related posts

Maia Sandu, despre o eventuală revenire la șefia Guvernului: Nu s-a terminat lista la mine

Albasat

A fost dat startul maratonului de vaccinare la Palatul Republicii

Albasat

Experți din domeniul Sănătății: Fără datele studiului, cum am putea avea încredere în vaccinul rusesc anti-COVID?

Albasat

Leave a Comment