ALBASAT
Emisiune Nisporeni

UE//Cu suportul UE cetățenii din Strășeni vor beneficia de servicii mai bune de aprovizionare cu apă. Emisiune tv

Datorită proiectului de apeduct Chişinău-Străşeni-Călăraşi, locuitorii raionului Străşeni vor beneficia de apă de cea mai bună calitate. Astfel, peste 50 milioane de euro au fost alocate pentru ca până în 2024 proiectul să fie finalizat.

AO Universal Media este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul “Promovarea valorilor și a proiectelor europene” în Nisporeni, Ungheni, Hâncești, Călărași și Strășeni.

Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

Related posts

COVID-19 Nisporeni: 17 cazuri noi de infectare cu noul coronavirus, înregistrate în ultimele 24 ore

Albasat

A fost semnat contractul ce prevede construcția apeductului ce va asigura cu apă din România 13 localități din Nisporeni și Ungheni

AlbasatTV, Nisporeni

COVID-19 Nisporeni: Un caz de infectare cu noul coronavirus, înregistrat în ultimele 24 ore în raion

Albasat