ALBASAT
Emisiune Nisporeni

UE//Cu suportul UE, peste 650 de elevi și profesori din Strășeni vor beneficia de condiții mai bune de studii. Emisiune TV

Încă puțin și liceul teoretic „Ion Vatamanu” din oraşul Străşeni va deveni cea mai eco-friendly instituție de învățământ din localitate, datorită faptului că beneficiază de sprijin financiar din partea partenerilor externi, în cadrul unui proiect ce valorează mai bine de un milion de euro. Cu acești bani, instituția este renovată astfel încât să sporească eficiența energetică. Proiectul mai prevede reparația capitală a unui bloc al liceului, pentru a oferi un loc confortabil elevilor la lecțiile de educaţia tehnologică şi muzicală.

AO Universal Media este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul “Promovarea valorilor și a proiectelor europene” în Nisporeni, Ungheni, Hâncești, Călărași și Strășeni.

Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

Related posts

Cu sau fără condiționalitățile impuse de autorități, tot mai mulți profesori de la Nisporeni se vaccinează anti-COVID

Albasat

Aurelian Silvestru: maestrul cuvintelor și doctorul de suflete în studioul ALBASAT

AlbasatTV, Nisporeni

Accident nocturn în apropiere de Păruceni, Nisporeni. Cinci persoane, printre care o minoră, au avut nevoie de ajutor medical

Albasat