Nisporeni Societate

Un bărbat a fost găsit mort pe o stradă din satul Mileşti. Ce spune poliţia

Descoperire macabră în satul Mileşti, raionul Nisporeni. Un bărbat a fost găsit mort pe o stradă din localitate. Victima avea 49 de ani şi a fost depistată fără suflare în seara de 18 martie. Poliţia a fost alertată la ora 19:05, precum că a fost găsită o persoană decedată. Imediat la faţa locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Nisporeni pentru a stabili toate circumstanțele în care a murit bărbatul.

Din declaraţiile sătenilor, bărbatul venea de la concubina sa şi se ducea spre casă. Acesta s-a împiedicat şi a căzut la pământ, lovindu-se de o piatră. În consecinţă, el a decedat.

VICTOR TRIBOI, ŞEFUL  SECŢIEI URMĂRIRE PENALĂ DIN CADRUL IP NISPORENI: “Inspectoratul de Poliţie Nisporeni are în gestiune un proces penal, înregistrat pe faptul depistării la data de 18.03.2020  a unui cadavru de gen masculin, în vârstă de 49 de ani, pe o stradă din satul Mileşti, raionul Nisporeni. În urma deplasării grupului operativ de urmărire penală la faţa locului s-a stabilit faptul că persoana, în vârstă de 49 de ani, în urma unei căzături a primit o lovitură în regiunea capului. În rezultatul cărui fapt a decedat.“

Poliția a inițiat o cauză penală și urmează să fie efectuate măsuri speciale de investigație pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

VICTOR TRIBOI, ŞEFUL  SECŢIEI URMĂRIRE PENALĂ DIN CADRUL IP NISPORENI:“Cadavrul  fost îndreptat la Secţia Medicină Legală Nisporeni pentru a fi examinat de medicul legal şi a se întocmi raportul de expertiză medico-legală. La moment organul de urmărire penală întreprinde şi alte acţiuni de urmărire penală în scopul stabilirii tuturor circumstanţelor faptei comise.”

 

Related posts

Buletin de ştiri ALBASAT 07.11.2019

Albasat

Drumarii din Nisporeni sunt pregătiți să înfrunte iarna

Albasat

O groapă cu zeci de oameni uciși de „Moartea Neagră” a fost descoperită după aproape 700 de ani

Albasat

Leave a Comment