Societate

Un lucrător medical de la Institutului de Cardiologie, răpus de COVID-19

Un lucrător medical de la Institutului de Cardiologie, diagnosticat cu noul coronavirus, s-a stins din viață. Este vorba despre Svetlana Ceaglei, care a activat la Institutul de Cardiologie în calitate de felcer-laborant peste 30 de ani, transmite IPN.

„Condoleanțe familiei colegei noastre, Svetlana Ceaglei, care a pierdut lupta cu viața la vârsta de 54 de ani din cauza complicațiilor survenite în urma infectării cu COVID-19”, se menționează într-un mesaj transmis de conducerea Institutului de Cardiologie.

Numărul lucrătorilor medicali decedați din cauza COVID-19 ajunge la 68. Ieri, 12 ianuarie, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a anunțat alte două decese în rândul lucrătorilor medicali. Este vorba despre Vitalie Ene, care activa în calitate de medic stomatolog la Centrul de plasament pentru persoane vârstnice și persoane cu dizabilități din municipiul Chișinău, precum și de Vera Cenușă, angajată în calitate de laborantă la Centrul medical de diagnostic „Euromed”.

Până pe 12 ianuarie, în țară au fost înregistrate peste 150 de mii de cazuri de infectare cu noul coronavirus, iar bilanțul deceselor a ajuns la 3 176.

Related posts

Cursul valutar oficial la 03.11.2020

Albasat

Medicii canadieni verifică o nouă metodă de testare a COVID-19

Albasat

Maternitățile și centrele de sănătate vor beneficia de produse de primă necesitate

Albasat

Leave a Comment