ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Un târg caritabil de primăvară pentru cauze nobile la Nisporeni

Astăzi, într-o atmosferă plină de culoare și bucurie, a avut loc un eveniment deosebit la Nisporeni – Târgul Caritabil de Primăvară organizat de Clubul Soroptimist International. Scopul acestui târg a fost strângerea de fonduri pentru proiectele viitoare ale clubului, iar comunitatea s-a mobilizat într-un mod remarcabil pentru această cauză nobilă.

Târgul, desfășurat lângă centrul de cultură Luceafarul, a atras numeroși vizitatori dornici să descopere și să achiziționeze produse hand made, accesorii, decorațiuni de Primăvară, pistil și alte delicii, lumânări și broderii, toate create cu pricepere și pasiune de către participanți.

Organizat de Clubul Soroptimist International Nisporeni, acest târg caritabil a fost un pas înainte în realizarea scopurilor umanitare ale clubului. Angela Cărchilan, președinta Clubului, a subliniat că evenimentul a fost un succes deplin, mulțumind comunității pentru susținerea oferită și pentru contribuțiile aduse la strângerea de fonduri pentru proiectele viitoare.

La acest târg special au participat 9 creatoare de produse handmade, care și-au expus creațiile cu mândrie și generozitate. O parte din veniturile obținute, 10%, au fost donate Clubului Soroptimist International, reprezentând un gest nobil și solidar. Astfel, suma totală adunată la acest târg a fost de 1100 lei.

Este demn de menționat că acesta nu este primul târg caritabil organizat de Clubul Soroptimist International Nisporeni. În preajma sărbătorilor de iarnă, un alt eveniment similar a avut loc, reușind să adune 1350 de lei pentru cauzele umanitare susținute de club.

Evenimentele precum Târgul Caritabil de Primăvară demonstrează că solidaritatea și bunătatea sunt valori vii și vibrante în inima orașului nostru.

Related posts

Platforma DA cere investigarea cazurilor de exercitare a presiunii asupra a 3 judecători

Albasat

IP Nisporeni a semnat acorduri de colaborare cu trei instituții de învățământ

AlbasatTV, Nisporeni

Parlamentul se convoacă joi în prima ședință plenară din sesiunea de toamnă

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment