Nisporeni

(UPDATE) Un bărbat a murit după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon, în urma unui incendiu produs în localitatea Șișcani, raionul Nisporeni. VIDEO

Un bărbat a murit după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon, în urma unui incendiu produs în localitatea Șicani, raionul Nisporeni.

Victima este un bărbat  în vârstă de de 54 ani din s. Șișcani. Incendiul ar fi izbucnit în jurul orei 19:30, într-o odaie a casei în care se afla bărbatul, de la soba de încălzire cu lemne. Focul  a fost stins de către vecini până la sosirea pompierilor, tot de către ei a fost scos din casă bărbatul, în stare inconștientă. 

„La data de 11 aprilie 2021, în jurul orelor 20:30 a parvenit apel de la 112, precum că în satul Şişcani, raionul Nisporeni, arde casa de locuit. Efectiv, unitatea de salvatori şi pompieri, deplasându-se la faţa locului, au depistat o casă incendiată, dar şi cadavrul unui cetăţean de gen masculin, cadavrul fiind ulterior scos afară de către populaţie.” a spus Nicolae Musteaţă, ofiţer superior Serviciul Situaţii Excepţionale  Nisporeni.

La sosirea ambulanței s-a constatat decesul, care ar fi survenit în urma intoxicației cu monoxid de carbon și a arsurilor de pe spate și picioare. În urma examinării vizuale a cadavrului nu au fost depistate semne de agresiune fizică.

„Efectivul gărzii salvatori şi pompieri, au lichitat incendiul în jurul orei 22:00. Pe parcursul anului 2021 avem aproximativ 6 incendii la case de locuit. Cauza şi pagubele materiale se stabilesc ulterior de către organele competente.” a mai adăugat Nicolae Musteaţă, ofiţer superior Serviciul Situaţii Excepţionale  Nisporeni.

Din spusele rudelor, bărbatul locuia de unul singur și făcea abuz de băuturi alcoolice, iar conflicte cu anumite persoane nu a avut. Cadavrul bărbatului a fost îndreptat pentru efectuarea expertizei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului. De la începutul anului, pe  teritoriul raionul Nisporeni au fost declanşate 6 incendii.

Related posts

Un nou caz de coronavirus, confirmat la Nisporeni

Albasat

ULTIMA ORĂ! 12 cazuri noi de infectare cu COVID-19 în Nisporeni

Albasat

Un nou caz de coronavirus, confirmat la Nisporeni

Albasat