Nisporeni

Vaccinarea împotriva COVID-19 a început și la Nisporeni: „A apărut speranța la capătul tunelului”

Vaccinarea împotriva COVID-19 a început și la Nisporeni. Primii au fost vaccinați medicii Malic Igor, șeful secției COVID din cadrul spitalului raional Nisporeni, și Nemțanu Viorel, șeful secției Reanimare și Terapie Intensivă și personalul medical din secțiile pe care le conduc cei doi medici. Despre aceasta anunță IMPS Spitalul Raional Nisporeni.

A apărut speranța la capătul tunelului!! Astăzi 2 Martie a început vaccinarea anti-Covid-19 în țară și în Spitalul Raional Nisporeni!! Primii au fost vaccinați lucrătorii medicali din secția Covid -19 și Terapie intensivă! Domnii doctori Malic Igor, șef secție Covid, Nemțanu Viorel, șef secție reanimare și terapie intensiva și personalul medical a sectiilor respective! Personalul medical a fost vaccinat cu vaccinul Astra Zeneca, vaccin sigur și eficient! Starea personalului vaccinat este satisfăcătoare!!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a IMPS Spitalul Raional Nisporeni.

Amintim că, primele doze de vaccine anti-COVID-19 au ajuns în R.Moldova pe 27 februarie. Este vorba de 21 600 de doze de vaccin Astra Zeneca, acestea fiind prima serie din cele până la 200 de mii de doze pe care România le va oferi ca ajutor umanitar cetățenilor Republicii Moldova.

Campania de vaccinare în R.Moldova a început astăzi, 2 martie. Primii au fost vaccinați lucrătorii medicali din secțiile reanimare, anestezie și terapie intensivă, cât și secțiile spitalicești cu profil COVID-19 de la Spitalul Clinic Republican și de la Institutul de Medicină Urgentă.

Related posts

Victimele războiului din 1992, comemorate la Nisporeni: S-au scurs 29 ani. Problema transnistreană rămâne un „conflict înghețat”

Albasat

Tăierea viței de vie. Tipuri, reguli și perioade optime de tăiere

Albasat

COVID-19 Nisporeni: Cinci cazuri de infectare cu noul coronavirus, înregistrate în ultimele 24 ore în raion

Albasat