Portal de știri
Societate

Valoarea medie a facturii la gaz pentru octombrie este de 565 de lei

Pentru luna octombrie au fost expediate peste 622 de mii de facturi către consumatorii casnici de gaze naturale. Valoarea medie a facturii este de 565 de lei, transmite IPN.

În cazul depistării unor erori sau inexactități în facturi, Moldovagaz încurajează consumatorii să apeleze la Contact-centrul companiei, situat în municipiul Chișinău, pe strada Pușkin, 64. De asemenea, pot la numărul de telefon: 1304 (1305 în cazul capitalei) sau poate fi expediat un demers prin intermediul serviciului „Cabinetul personal al consumatorului” de pe site-ul www.moldovagaz.md.

Primăria municipiului Chișinău precizează și în sezonul rece 2022-2023 pentru unele categorii de cetăţeni municipalitatea compensează 40% din factura pentru resursele energetice. Ajutorul este acordat familiilor al căror venit lunar per persoană pentru anul precedent nu a depăşit suma de 3000 de lei. De asemenea, pot beneficia de ajutor financiar familiile tinere al căror venit lunar per persoană pentru anul precedent nu a depăşit suma de 5000 de lei.

Related posts

Italia a anunțat carantină de 14 zile pentru persoanele care vin din România și Bulgaria

Albasat

Franța ar putea să renunțe la certificatul Covid la finalul lunii martie

Albasat

Transportatorii se solidarizează cu agricultorii

Albasat

Leave a Comment