ALBASAT
Nisporeni Societate

Vânătorii din Nisporeni, verificați de inspectori și Poliție

Inspectorii de mediu din Nisporeni în comun cu colaboratorii Inspectoratului de Poliție Nisporeni și membrii Subdiviziuni teritoriale a Societății Vânătorilor și Pescarilor din Moldova, au efectuat razii de contracarare a braconajului cinegetic si tăierilor ilicite în localitățile raionului Nisporeni.

Au fost verificate patru grupe de vânători, care se aflau la vânătoare de iepuri de câmp. Aceștia avea actele în regulă.

În context, Inspectoratul pentru Protecția Mediului reamintește că prima zi de vânătoare la iepuri a început la 27 noiembrie 2022 și va dura până la 8 ianuarie 2023.

Vânătoarea colectivă la iepuri se permite doar în zilele de duminică – 27 noiembrie, decembrie – 4, 11, 18, 25 și 1, 8, ianuarie 2023.

Inspectoratul pentru Protecția Mediului recomandă participanților la vânătoare să respecte cu strictețe regulile de comportament și de securitate în timpul aflării la vânătoare de port și folosire a armei în corespundere cu prevederile legii 130/2012 cu privire la, Regimul armelor și munițiilor cu destinație civilă.

Related posts

Ludmila Andronic la Zilele Orașului Nisporeni: „Raionul Nisporeni are un potențial enorm”

AlbasatTV, Nisporeni

BNM pune în circulație o monedă cu valoarea de 10 lei, cu ocazia Zilei Drapelului

Albasat

Academicianul, compozitorul și dirijorul Gheorghe Mustea, la 70 de ani de la naștere

Albasat

Leave a Comment