ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Vasile Mărcuță și Anatolie Nosatîi: Discuții despre încorporarea în serviciul militar

Astăzi, Vasile Mărcuță, președintele raionului Nisporeni, a avut o întâlnire cu Anatolie Nosatîi, ministru al apărării al Republicii Moldova. În cadrul acestei întâlniri, au fost discutate aspecte legate de încorporarea în serviciul militar în termen, politica de apărare și securitate a Republicii Moldova și încorporarea în serviciul civil.

Această întâlnire a subliniat importanța colaborării între cele două instituții pe segmentul militar. A fost o oportunitate pentru a aduce la cunoștință situația din teritoriu și a identifica soluții la problemele existente.

Vasile Mărcuță a vorbit despre necesitatea unei abordări integrate pentru a aborda problemele legate de încorporarea în serviciul militar.

Pe de altă parte, Anatolie Nosatîi a accentuat importanța încorporării în serviciul civil. El a subliniat nevoia de a avea o colaborare strânsă între diferitele instituții pentru a asigura o implementare eficientă a politicii de apărare și securitate.

Întâlnirea a fost un pas important în direcția identificării și abordării problemelor existente în domeniul apărării și securității. Ambele părți au convenit că este necesar să se continue aceste discuții pentru a asigura progresul în aceste domenii.

Related posts

Italienii au aprobat, printr-un referendum istoric, reducerea numărului de parlamentari de la 945 la 600

Albasat

De ce condițiile ajutorului macrofinanciar european au devenit un măr al discordiei?

Albasat

La Nisporeni s-au plantat puieți de salcie și plop în cadrul campaniei naționale „Plantează-ți viitorul!”

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment