Разное

(VIDEO/FOTO) SERBARE CU MULTE EMOŢII LA GRĂDINIŢA LICURICI DIN NISPORENI

Atmosferă de poveste la grădiniță Licurici din Nisporeni. Zeci de copii au primit darurile mult așteptate de la Moș Crăciun. Copiii au organizat un eveniment pe cinste dedicată sărbătorilor de iarnă. Ei au intrat pentru câteva clipe în feeria sărbătorilor de iarnă și, cu zâmbetul pe buze, au creat o atmosferă de poveste.

SABINA BOUROŞ: „Mie mi-a plăcut la matineu că a venit Moş Crăciun, am spus poezii, am cântat, am dansat.”

DRAGOŞ CROITORU: „Mie la matineu mi-a plăcut cum am dansat, am cântat şi am recitat poezii, am dansat cu mătura.”

ŞTEFAN CRUDU: La grădiniță ne-am distrat foarte mult şi Moş Crăciun ne-a dat cadouri. Ne-am jucat cu mătura, ne-am jucat cine e mai isteţ şi a fost foarte grozav, Moş Crăciun e cel mai bun.”

Îndrăgitul Moş Crăciun a venit repede la Grădiniţă. Încărcat cu daruri pentru cei mici, simpaticul bătrânel, cu barba lungă şi albă a poposit, preţ de câteva zeci de minute, în sala de festivităţi a grădiniţei.

MOŞ CRĂCIUN: „Este o sărbătoare minunată şi este important ca Moş Crăciun să rămână întotdeauna cel mai bun pentru copii, să fie Moşul, care într-adevăr aduce daruri şi bucurii, el pană la urmă trebuie să rămână un mister. Copiii sunt chiar ca niște licurici, sunt micuţi îndrăzneţi, dau dovadă de atractivitate către sărbători, au învăţat foarte bine poeziile, urăturile şi cântecele.”

Îndrumaţi de educatoarea Maria Popă, micuţii s-au pregătit din timp pentru a-l primi aşa cum se cuvine pe simpaticul bătrânel de la Polul Nord.

MARIA POPĂ, EDUCATOARE: Astăzi, la grădinița Licurici s-a desfășurat matineul dedicat Anului Nou. Copiii au participat cu bucurie, s-au descurcat foarte bine, l-au așteptat pe Moş Crăciun. Le urez ca, în anul care vine, să fie sănătoși, bucuroși, să-și îndeplinească toate dorințele.”

 RAISA CIOCHINA, DIRECTOARE GRĂDINIŢA „LICURICI”: Ca de obicei, matineele sunt pregătite de educatori şi desigur cu ajutorul părinților, deoarece fără părinți, nu ar fi ceva frumos astăzi. A fost un matineu pregătit, copiii s-au prezentat destul de bine. Anul care trece ne-a adus bucurii şi anul care vine o să ne aducă şi mai multe bucurii. Pentru acești copii, acesta este ultimul matineu de Anul Nou la grădinița noastră şi eu sper să aibă frumoase amintiri de la grădiniță, deoarece e copilăria, care nu se uită niciodată.”

Au învățat cântecele şi poezii de Crăciun special pentru acest eveniment și le-au interpretat în fața părinților.

TATIANA LOZAN, PĂRINTE:  „A fost un matineu bine organizat, cu multe jocuri, activități pentru copii, mulțumim educatoarei pentru activitatea creată, le dorim tuturor un Nou An fericit, multă sănătate şi bucurii.”

ALINA BUTNARU, PĂRINTE: „Foarte ordonat, frumos, mulțumim doamnei Maria că i-a susținut şi are grijă de copiii noştri. Mi-a plăcut totul, chiar şi Moş Crăciun foarte frumos a fost şi copiii sunt foarte talentați şi a fost foarte frumos.”

MARIANA TELEFONOV, PĂRINTE: „Foarte frumos şi distractiv, copiii s-au simţit foarte bine, veseli, toţi au cântat, au dansat, au recitat şi colindat foarte frumos.”

Moş Crăciun a împărţit toate cadourile pregătite pentru fiecare în parte, în schimbul promisiunii că şi la anul, copiii vor fi la fel de cuminţi.

 

Leave a Comment