Nisporeni

9 cupluri din Nisporeni și-au sărbătorit Nunta de aur

Mai multe cupluri  din oraşul Nisporeni, au serbat 50 de ani de căsnicie. Reprezentanţii administraţiei publice locale au felicitat familiile şi le-au oferit premii, pentru dragostea reciprocă ce dăinuieşte de jumătate de secol. Ei  menţionează că este o mândrie pentru fiecare familie să ajungă la această cifră de aur şi le doreşte sărbătoriţilor toate cele bune, dar în primul rând multă sănătate.

Noi ştim că viaţa va pus la încercare. Noi ştim că aţi pus umărul ca să dezvoltaţi acest oraş şi mai avem multe de învăţat de la dumneavoastră. Indiferent ce se va întâmpla, că o să fie pandemie sau alte lucruri care o să ne pună viaţa la încercare, noi nu vom renunţa niciodată la această sărbătoare frumoasă, deoarece este o sărbătoare a exemplelor, o sărbătoare a modelelor. ” a menționat Grigore Robu, primarul oraşului Nisporeni

Deşi au ajuns la vârsta de aur, la care odihna este binemeritată, aniversarii ne sfătuiesc să nu stăm niciodată pe loc şi să muncim. Ei mărturisesc că munca le dă puteri noi şi îi face mai tineri. Aceştia sunt bucuroşi de cifra atinsă şi nu se dau bătuţi.

„Când mă gândesc că aşa de repede au trecut 50 de ani, au trecut parcă un an, mă bucur şi  mulţumesc Domnului că am fost sănătos  şi pot activa în primarie şi astăzi. Vreau să doresc la toată lumea sănătate, voie bună şi să scăpăm de pandemia  care o dat peste noi, să ajungem la anul şi la mulţi ani.” a spus Tudor Ulinici.

„Vă felicit pe toţi omagiaţii cu ocazia a 50 de ani de căsătorie. Vă doresc mulţi ani înainte, sănătate, spor în toate. Omul, cu cât mai mult munceşte, cu atât mai mult trăieşte. Fizic, noi trebuie să lucrăm toată vremea. Eu, nu degeaba, şi în ziua de azi lucrez.” a menționat Grigore Robu.

 „Fiecare om să aibă răbdare , cu zâmbet pe faţă şi la  greu şi la uşor treci prin viaţă  şi trăieşti  mulţi ani cu zâmbet pe faţă şi un cuvânt bun cu care poţi să trăieşti mulţi ani în bucurie.” a spus Raisa Tulbure.

Anual, de ziua oraşului Nisporeni, reprezentanţii administraţiei publice locale premiază cuplurile care au atins jubileul de 50 de ani de căsnicie. Aceştia mărturisesc că familiile cu frumoasa cifră 50, sunt un exemplu pentru noi toţi, de răbdare, înţelegere şi cumpătare. Ei sunt model de smerenie pentru tineri şi exemplu de statornicie pentru tinerele familii, care mai au de făcut un drum lung, până ajung la nivelul lor.

Related posts

Afacere cu biomasă: 14 instituții publice din Ungheni și Nisporeni folosesc energie regenerabilă, produsă din brichete de deșeuri agricole

Albasat

Abuzurile şi agresivitatea, înrădăcinate în familiile din Nisporeni. Cum luptă poliţia cu violenţa în familie

Albasat

Oamenii din Nisporeni au pornit în goana după cumpărături la piaţă. O mare parte dintre ei nu respectă măsurile de siguranţă

Albasat

Leave a Comment