Societate

Ambasada Italiei va oferi informații în exclusivitate la telefon și pe site-ul instituției

Vizitatorii Ambasadei Italiei la Chișinău, care au nevoie de servicii consulare la ghișeu, sunt rugați să facă o programare în prealabil, scriind la adresa de e-mail: [email protected] sau sunând la numărul de telefon: +373 22 266 720. Informațiile vor fi oferite în exclusivitate la telefon și pe site-ul Ambasadei Italiei: www.ambchisinau.esteri.it.

Într-un comunicat de presă citat de IPN, Ambasada Italiei la Chișinău menționează că măsura vine ca urmare a ridicării, de către Guvernul Republicii Moldova, a nivelului de alertă de la „galben” la „portocaliu”, dar și în scopul asigurării unei protecții eficiente a sănătății vizitatorilor Ambasadei.

Și primirea cetățenilor pentru soluționarea aspectelor consulare la sediul Ambasadei Republicii Moldova în Republica Populară Chineză este sistată începând de astăzi, 9 martie, până la sfârșitul lunii. Potrivit Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene măsura vine „în vederea minimalizării riscurilor ce țin de situația epidemiologică din lume și nemijlocit din China, în legătură cu răspândirea virusului COVID-19”.

În Moldova, primul caz de infectare cu COVID-19 a fost înregistrat sâmbătă, 7 martie, la o femeie de 48 de ani revenită din Italia.

Related posts

Ștefan Gligor despre o eventuală coaliție a dreptei cu Renato Usatîi: trebuie de încercat

Albasat

Cursul valutar oficial la 13.06.2020

Albasat

Trei copii și un bărbat, evacuați dintr-un apartament în flăcări din strada Ismail

Albasat

Leave a Comment