ALBASAT
Actualitate Societate

Angajații din sfera serviciilor publice vor putea beneficia de locuințe sociale

Angajații din sfera serviciilor publice vor avea dreptul de a beneficia de locuințe sociale. Guvernul a aprobat un proiect prin care se extinde criteriul financiar de eligibilitate, transmite IPN.

Modificarea Legii cu privire la locuințe, înaintată de Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, prevede că autoritățile publice locale vor putea monitoriza periodic, cel puțin o dată la doi ani, parcursul derulării contractului de locațiune, dar și a condițiilor economice și sociale ale beneficiarilor de locuințe sociale.

„Oferirea dreptului angajaților din sfera serviciilor publice de a beneficia de locuințe sociale va conduce la atragerea personalului calificat în raioanele țării pentru a activa în domeniul medicinei, învățământului, asistenței sociale, cercetării, sportului și administrației publice locale”, a precizat ministra infrastructurii și dezvoltării regionale, Lilia Dabija.

Related posts

Cea mai mare captură de chihlimbar a ajuns în posesia statului, la 5 ani de la depistare

Albasat

Cursul valutar oficial la 04.07.2020

Albasat

Șoferii din Transnistria pot deja solicita plăcuțe de înmatriculare neutre pentru a fi admiși în traficul internațional.

Leave a Comment