ALBASAT
Actualitate Diverse Emisiune Nisporeni Societate

Aurelian Silvestru: maestrul cuvintelor și doctorul de suflete în studioul ALBASAT

Într-o discuție captivantă în studioul ALBASAT, Aurelian Silvestru, scriitor, psiholog, pedagog, traducător și editorialist basarabean, își dezvăluie tainele creației și pasiunea pentru cuvântul scris. Român prin sânge și trăire, Silvestru este un adevărat meșter al literaturii, reușind să pătrundă în sufletele oamenilor cu fiecare poveste conturată.

Cuvintele sale au puterea de a vindeca și de a aduce liniște cititorului, așa cum afirmă scriitorul Emilian Marcu, care îl numește pe Silvestru „un doctor de suflet pentru liniștea cititorului”. În același ton elogios, poetul și omul de cultură Nicolae Dabija îl consacră pe Aurelian Silvestru ca un „patrimoniu național” și „academician fără portofoliu”, recunoscând că munca sa literară este întotdeauna orientată spre binele și fericirea cititorului.

Cu credința nesfârșită că o carte trebuie să transforme și să îmbogățească sufletul cititorului, Aurelian Silvestru se impune ca unul dintre cei mai importanți scriitori contemporani, cu o influență deosebită în peisajul cultural românesc. Interviul din studioul ALBASAT ne oferă o incursiune fascinantă în lumea acestui maestru al cuvintelor, în care fiecare frază este încărcată de înțelesuri profunde și emoții subtile.

Related posts

214 persoane diagnosticate cu COVID-19 se află în stare gravă

Albasat

Valoarea medie a facturii la gaz pentru octombrie este de 565 de lei

AlbasatTV, Nisporeni

Comisia Europeană îşi menţine propunerea de îngheţare a fondurilor europene pentru Ungaria

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment