ALBASAT
Societate

Cele mai multe persoane infectate cu noul tip de coronavirus sunt din Chișinău

Cele mai multe persoane infectate cu noul tip de coronavirus sunt din Chișinău (19 persoane) și raionul Hâncești (14 persoane). Datele sunt reflectate pe platforma online care prezintă situația de ultimă oră privind cazurile de COVID-19 în țară, tramsmite IPN.

Din totalul de 49 de cazuri confirmate, patru sunt la Soroca, trei la Ialoveni, câte două cazuri la Cantemir și Ștefan Vodă și câte un caz la Basarabeasca, Cahul și Florești.

Cele mai multe persoane confirmate cu COVID-19, unsprezece la număr, au între 50 și 59 de ani. Alte zece fac parte din categoria de vârstă 60-69 de ani. Nouă bolnavi au între 30-39 de ani, opt – între 20-29 de ani, iar șase se înscriu în categoria de vârstă 40-49 de ani. Trei bolnavi au între 10-19 ani și un copil infectat are opt ani. O singură persoană infectată are vârsta între 70-80 de ani.

Din totalul celor infectați, 27 sunt femei, dintre care una este însărcinată.

28 sunt cazuri importate și 21 cazuri cu transmitere locală a infecției.

La momentul actual, din totalul de 49 de persoane confirmate cu COVID-19, o persoană s-a vindecat, iar una a decedat. Alte 108 de cazuri sunt suspecte.

Platforma cu privire la situația COVID-19 în Republica Moldova poate fi vizualizată pe site-ul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale accesând banerul COVID-19 în Republica Moldova: situaţia la zi.

Related posts

LIVE: Declarații după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19

Albasat

Candidaturile a trei ambasadori agreați, avizate de Comisia politică externă

Albasat

Реакция прокуратуры на заявления Виорела Мораря

Albasat

Leave a Comment