ALBASAT
Societate

Cinci zile aglomerate la punctele de traversare a frontierei

De regulă, cele mai solicitate puncte de trecere a frontierei sunt PTF Leușeni, PTF comun Criva, PTF Aeroportul Internațional Chișinău, PTF Sculeni, PTF Otaci și PTF Giurgiulești-Reni.

Pe linia PTF Leușeni polițiștii de frontieră recomandă să fie ales PTF Cahul sau PTF Costești, pe linia PTF comun Criva să se opteze pentru PTF comun Larga sau PTF comun Briceni. În proxima PTF Otaci este PTF Ocnița, în direcția PTF Mirnoe este PTF Vulcănești, iar mai aproape de PTF Giurgiulești-Reni este PTF Cișmichioi.

În cele mai solicitate puncte de trecere, familiile cu copii și persoanele cu cerințe speciale vor fi direcționate pe pistele libere, inclusiv, la necesitate, pe banda de trecere a corpului diplomatic. De asemenea, au fost amplasate echipaje mobile, dotate cu tehnică specială de control pentru verificarea documentelor de călătorie.

Conform unei analize a datelor statistice din anii trecuți, cele mai aglomerate perioade sunt cele din ajun și după sărbători, iar orele cu flux maxim sunt dimineața între orele 06.00 și 10.00, după masă – între orele 15.00 și 18.00, iar seara târziu între orele 20.00 și 23.00.

Cetățenii pot obține informații referitor la actele necesare traversării frontierei de stat la linia verde: +373(22) 259-717.

Related posts

Alte 1121 de cazuri noi de coronavirus, confirmate în ultimele 24 de ore în R. Moldova

Albasat

Выгнанный из Молдовы, Анатол Чуботару помогает Германии бороться с COVID-19

Albasat

Creditele cu termene de la 2 până la 5 rămân cele mai solicitate

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment