ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Clădirea maternității Spitalului Raional Nisporeni va fi eficientizată energetic

Raionul Nisporeni intenționează să utilizeze o parte din suma obținută dintr-un împrumut de la Corporația Financiară Nordică de Mediu (NEFCO) și a unui grant de la Fondul Parteneriatului Europei de Est pentru Eficiență Energetică și Mediu (E5P), administrat și oferit prin intermediul NEFCO, pentru îmbunătățirea eficienței energetice la clădirea maternității a Spitalului Raional Nisporeni.

În acest sens, Consiliul Raional Nisporeni a anunțat un concurs de participare la licitație pentru companii care ar urma să furnizeze și instaleze toate echipamentele și materialele necesare pentru lucrările de îmbunătățire a eficienței energetice la clădirea maternității. Mai exact, compania care va fi contractată va îndeplini următoarele lucrări: Izolarea termică a pereților; Înlocuirea acoperișului și izolarea termică a acestuia cu vată minerale, 100mm; Înlocuirea ușilor și ferestrelor; Modernizarea sistemului interior de încălzire; Modernizarea instalațiilor de iluminat interior; Înlocuirea echipamentelor electrice vechi de bucătărie cu soluții eficiente energetic.

Licitația pentru contractul care urmează să fie finanțat din sursele NEFCO este deschisă companiilor din orice țară. Sunt solicitate oferte pentru întregul pachet de lucrări; ofertele depuse doar pentru o parte din lucrări vor fi respinse. Ofertantul ar trebui să țină cont de faptul că lucrările din prezentul contract vor începe, estimativ, în Noiembrie 2023 și vor dura până în Iunie 2024.

Ofertele pot fi depuse în limba engleză la Consiliul Raional Nisporeni, str. Ioan Vodă 2, or. Nisporeni, Republica Moldova, până la data de 20 octombrie 2023. Detalii pot fi găsite pe site-ul Consiliului Raional – nisporeni.md.

Related posts

Ministra justiției cheamă judecătorii să participe la Adunarea Generală

AlbasatTV, Nisporeni

Urmărește în direct ședința Consiliului Raional Nisporeni (LIVE)

AlbasatTV, Nisporeni

Петер Михалко: Те, кто был частью системы, когда правосудие служило частным интересам, снова появляются в должностях

Albasat

Leave a Comment