ALBASAT
Actualitate Societate

Condamnat la 15 ani de închisoare pentru omorul soției

Un bărbat de 69 de ani, din raionul Ungheni, a fost condamnat la 15 ani de închisoare, fiind recunoscut vinovat de omorul soției. Acesta își va executa pedeapsa în penitenciar de tip închis, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al Procuraturii Generale.

Potrivit învinuirii înaintate de către procurorii din Ungheni, bărbatul, în luna februarie a acestui an, în timp ce se afla la domiciliul său din raionul Ungheni, în circumstanțe necunoscute și-a sugrumat partenera de viață. Acesta a pledat nevinovat. Conform versiunii lui, în noaptea comiterii crimei el nu ar fi dormit cu victima în cameră și nu cunoaște nimic. A auzit strigăte, zgomote și, când a venit în odaia unde se afla soția, a găsit-o deja moartă. A declarat că nu știe cine ar fi putut să o omoare. A menționat că a încercat să îi maseze gâtul crezând că așa o va salva, dar femeia era deja rece.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.

Related posts

Germania vrea ca peste tot în UE să se aplice aceleași criterii pentru restricțiile de deplasare în cazul pandemiei de coronavirus

Albasat

În Franța au fost interzise evenimentele cu peste 1.000 de oameni. Măsuri similare aplicate în România și Slovenia

Albasat

„Avia Invest”: Контракт о концессии не расторгнут и никто его расторгнуть не может

Albasat

Leave a Comment