Nisporeni

Consiliul local Nisporeni, apreciat cu diplomă de gratitudine de către IGSU

Consiliul local Nisporeni a fost apreciat cu o diplomă de gratitudine în semn de înaltă apreciere și recunoștință pentru aportul adus la crearea și menținerea bazei tehnico-materiale a Secției situații excepționale Nisporeni a DSE mun. Ungheni.

Diploma a fost acordată primarului orașului Nisporeni, Grigore Robu, din partea șefului Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, general-maior Mihail Harabagiu.

„Suntem convinși că doar împreună vom reuși să asigurăm siguranța și securitatea societății”, susține șeful IGSU.

În același context, ținem să menționăm că salvatorii și pompierii din cadrul Secției Situații Excepționale Nisporeni au fost felicitați de către conducerea raionului cu ocazia Zilei Profesionale, în data de 6 aprilie curent, iar în semn de apreciere pentru activitatea desfășurată, pentru profesionalism și dăruire în executarea misiunilor încredințate, vicepreședintele raionului Victor Tulbure a oferit diplome salvatorilor.

De-a lungul timpului, Salvatorii şi pompierii Secţiei situaţii excepţionale Nisporeni a DSE mun. Ungheni au intervenit în cazuri din raionul Nisporeni precum incendii, inundații, explozii de aragaz, lucrări de deszăpezire sau chiar în cazuri de identificare a unor obiecte explozibile. Totodată, SSE Nisporeni a desfășurat o multitudine de campanii de informare a nisporenenilor privind situațiile de risc.

Totodată, secţia situaţii excepţionale Nisporeni a beneficiat de-a lungul timpului de donații din partea partenerilor externi pentru o mai bună desfășurare a activității, precum: autospeciale de intervenție în situații excepționale din partea Scoției; o motopompă din partea filialei în Moldova a fundaţiei „SKAT”, care este utilă în caz de inundaţii; o donaţie din partea pompierilor din SUA, ce a constat în instalarea unei uşi secţionate pentru încăperea unde se păstrează tehnica de intervenţie, ș.a.

Related posts

COVID-19 Nisporeni: 14 cazuri de infectare cu noul coronavirus, înregistrate în ultimele 24 ore în raion

Albasat

Un caz de tuberculoză a fost depistat la o grădiniţă din Nisporeni. Ce spune administraţia instituţiei de învăţământ

Albasat

Cresc cazurile de COVID-19 în Nisporeni. Astăzi au fost confirmate 13 de cazuri noi de coronavirus

Albasat