Casa Societate

Cum sa gasesti orice email in cont, chiar si dupa ce l-ai sters

Casuta ta de email-uri e plina? Ai sters din greseala un email important din inbox? Iata cateva moduri prin care poti recupera mesajele importante, potrivit PopSci.

Cum sa gasesti orice email in cont

Gmail

Chiar daca emailul tau a ajuns in Trash, dupa ce l-ai sters, Gmail te ajuta sa il gasesti cu ajutorul meniului de Search. Daca ai nevoie de o cautare mai complexa, langa bara de Srach gasesti o sageata ce te ajuta sa introduci filtre precum adresa de email, atasamente, marime, data etc.

Pe un dispozitiv Android cu Google Assistantr, utilizatorii pot cauta in aplicatia Gmail si cu ajutorul comenzilor vocale.

Outlook

Varianta gratuita a serviciului Outlook nu are atat de multe optiuni de cautare ca Gmail, insa are un sistem similar cu Gmail, cu o bara de Search si o sageata ce ofera mai multe filtre. Daca vrei sa elimini din cautare email-urile ce contin un anumit cuvant, poti include cuvantul respectiv in cautare cu semnul minus (“-”) inainte.

Apple Mail

Apple Mail ofera posibilitatea cautarii in bara de Search a unor sintagme precum “catre david” sau “de la david”, “atasamente PDF” etc, daca nu iti amintesti exact cuvinte din email. Poti cauta si email-uri dintr-o anumita perioada sau zi.

Related posts

Rusia: Referendum de o săptămână pentru alegerea lui Vladimir Putin președinte pe viață

Albasat

120 de pui au pierit într-un incendiu la o fermă din raionul Telenești

Albasat

Primul antreprenor agricol din Gagauzia certificat GLOBALG.A.P.

Albasat

Leave a Comment