ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Dansatorii de la Casa Națională Nisporeni impresionează la „Constelația Talentelor”

Ansamblul de dans „Phoenix,” sub îndrumarea dedicată a lui Sergiu Mocanu, a adus onoare și recunoaștere orașului Nisporeni prin reușitele sale strălucitoare la Festivalul-Concurs Internațional „Constelația Talentelor,” ediția a VII-a. Această poveste de succes este una care demonstrează puterea pasiunii, a muncii asidue și a talentului atunci când se întâlnesc într-un mod extraordinar.

Grupa mică a ansamblului „Phoenix” a reușit să obțină un triumf notabil, adjudecându-și Locul I în cadrul categoriei de vârstă 6-8 ani. Este demn de menționat că aceasta a fost prima lor competiție la care au participat. Această performanță remarcabilă reflectă nu doar abilitățile naturale ale acestor copii, ci și eforturile susținute ale lor, precum și instruirea atentă și ghidarea oferită de Sergiu Mocanu. Cu fiecare mișcare, cu fiecare coregrafie, acești tineri dansatori au captivat publicul și au demonstrat că dansul este o formă de artă care poate aduce o satisfacție imensă, indiferent de vârstă.

În același timp, grupa mare a ansamblului „Phoenix,” formată din tineri cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani, a revenit acasă cu premiul mare, ceea ce marchează al doilea an consecutiv în care devin laureați ai Festivalului „Constelația Talentelor.” Acest lucru arată nu doar abilitățile lor de dans remarcabile, ci și capacitatea lor de a menține un standard înalt în competiții internaționale de o asemenea importanță.

Această poveste de succes a ansamblului „Phoenix” evidențiază importanța pasiunii, a angajamentului și a sacrificiilor care însoțesc drumul spre excelență în arta dansului. Reușitele lor au adus lumină și mândrie orașului Nisporeni și au servit ca sursă de inspirație pentru toți cei care iubesc dansul și își doresc să atingă excelența în acest domeniu.

În concluzie, ansamblul de dans „Phoenix” din Casa Națională Nisporeni sub conducerea lui Sergiu Mocanu a demonstrat că cu pasiune, muncă și devotament, orice vis poate deveni realitate. Aceste reușite reprezintă nu doar un triumf personal pentru ansamblul „Phoenix,” ci și un motiv de mândrie pentru comunitatea Nisporeniului și o dovadă că talentul și determinarea pot deschide uși către succesul internațional în arta dansului.

Related posts

Guvernul a aprobat denunțarea a două acorduri semnate la Moscova și Ialta

AlbasatTV, Nisporeni

S-a dublat numărul persoanelor monitorizate electronic de INP

Albasat

Oфициальный курс валюты на дату 04.06.2020

Albasat

Leave a Comment