ALBASAT
Actualitate Societate

Doi soți, turiști din Republica Moldova, atacați de un urs în Slănic Moldova

Doi soți, turiști din Republica Moldova, au fost atacați de un urs în apropiere de o unitate de cazare din stațiunea Slănic Moldova, jandarmii intervenind în zonă după un apel la 112, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău.

Potrivit sursei citate, echipajul de jandarmi montani a fost direcționat în zona unității de cazare unde bărbatul și soția acestuia au fost răniți de un urs. Bărbatul și femeia, care se aflau în plimbare alături și de alți turiști, au fost atacați din spate de un urs. După câteva momente, acesta s-a îndepărtat şi a renunțat la intențiile agresive din cauza zgomotelor făcute de turiști.

Sursa mai precizează că turiștii erau foarte speriați și au avut nevoie de îngrijiri de specialitate, fiind preluați de un echipaj medical sosit la fața locului și transportați la UPU Onești.

Jandarmii le recomandă cetățenilor să apeleze numărul unic de urgență 112 când văd animale sălbatice în zona așezărilor umane, deoarece acestea pot reprezenta un real pericol.

Related posts

Înregistrarea reședinței nu oferă persoanelor drept de proprietate

AlbasatTV, Nisporeni

Micii vinificatori susținuți de proiectul USAID APM pentru a spori calitatea vinurilor de autor

Albasat

Ceban: Solicit ca Raportul cu privire la executarea bugetului să fie prezentat publicului

Albasat

Leave a Comment