Societate

Fostul șef al Procuraturii Militare Bălți, condamnat. Procurorii cer pedeapsă mai aspră

Fostul șef al Procuraturii Militare Bălți a fost condamnat la trei ani de închisoare, cu suspendare, pentru trafic de influență. Acesta a fost privat de dreptul de a ocupa funcții publice și de demnitate publică timp de trei ani. De asemenea, a fost obligat să achite în beneficiul statului contravaloarea bunurilor rezultate din infracțiune. Procurorii consideră pedeapsa aplicată prea blândă și anunță că vor contesta sentința, transmite IPN.

Procesul penal a fost inițiat în baza plângerii depuse de către un șef al unității militare. Ultimul reclama acțiunile ilegale ale procurorului.

Într-un comunicat de presă al Procuraturii Generale se menționează că pe parcursul anului 2016, deținând funcția de șef-interimar al Procuraturii militare Bălți, învinuitul a estorcat de la petiționar o mie de dolari pentru a mușamaliza dosarul în care acesta era cercetat pentru neglijență în serviciu.

Related posts

Poliția elvețiană i-a făcut dosar unui copil de 8 ani care a întrebat dacă poate folosi o bancnotă de jucărie la un magazin

Albasat

Focar imens de COVID-19 la cel mai mare combinat de prelucrare a cărnii din România

Albasat

Conceptul de modernizare a Pieței Centrale

Albasat

Leave a Comment