ALBASAT
Societate

Încă 2 cazuri de COVID-19. În total sunt 6 pacienți la care s-a confirmat coronavirusul

Încă două cazuri de COVID-19. În total, în Republica Moldova infecția de coronavirus a fost confirmată până acum în cazul a șase pacienți. Dacă la început autoritățile ofereau date despre sexul și vârsta pacienților infectați, acum nu o mai fac, motivând că sunt date „identificabile”, care nu pot fi făcute publice, transmite IPN.

Ministra sănătății, muncii și protecției sociale, Viorica Dumbrăveanu, a precizat, după ședința Centrului Unic de Comandă, că și în cazul ultimelor două cazuri confirmate persoanele s-au întors recent din Italia. Starea pacienților este de gravitate medie.

Ministra a comunicat că mama și copilul care aseară au părăsit Spitalul clinic municipal de boli contagioase pentru copii „M. Lomonosov”, au fost identificați. Atât femeii, cât și copilului le-au fost preluate probe pentru testare.

Ministrul de interne, Pavel Voicu, a comunicat că scade numărul cetățenilor care se întorc în Moldova din țările UE. Dar crește numărul persoanelor care se întorc prin frontiera cu Ucraina. În ultimele 24 de ore, trei persoane au fost transmise medicilor cu simptome de coronavirus.

Related posts

Grădinițele rămân deschise și în condițiile codului roșu de alertă

Albasat

Valentin Eșanu: Dosarul meu era ținut sub control de ex-președintele CSJ

Albasat

Еще два депутата покидают партию „Pro Moldova”

Albasat

Leave a Comment