ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Incendiu pe strada Viilor în Nisporeni

La data de 06.09.2023, în jurul orei 15.00, echipa de pompieri din cadrul Unității de Salvatori și Pompieri Nisporeni a fost alertată cu privire la un incident în orășelul Nisporeni, pe strada Viilor, unde se manifesta un foc de vegetație uscată.

Odată ajunși la locul solicitării, membrii echipei de pompieri au observat că incendiul inițial, pornit din vegetația uscată, se răspândise și afectase gospodăria unui localnic. Flăcările au cuprins un șopron cu dimensiunile de 15×3 metri, unde era depozitată cherestea folosită pentru construcții.

În urma acestui incident, a fost afectat și un pilon electric din lemn, ceea ce a necesitat ca autoritățile din domeniul electricității să deconecteze temporar rețeaua electrică, asigurând astfel siguranța intervenției echipei de pompieri.

Secția Situații Excepționale Nisporeni subliniază importanța conștientizării riscului de incendii în vegetația uscată, care nu numai că aduce daune ecosistemului, dar poate afecta și plantațiile agricole, cum ar fi viile și livezile, adesea punând în pericol bunurile personale ale cetățenilor.

Related posts

În raionul Nisporeni se anulează starea de urgență în sănătate publică! Ce restricții se mențin

Albasat

LIVE//Ședința Parlamentului Republicii Moldova din 11 februarie 2021

Albasat

Venirea în lume a Domnului Iisus Hristos aduce pacea, liniștea și iertarea, pastorală

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment