ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Incubatorul de Afaceri din Nisporeni vă așteaptă la Ziua Ușilor deschise

Incubatorul de Afaceri din Nisporeni organizează în data de 22 noiembrie 2023, începând cu ora 09:30, un eveniment deosebit intitulat „Ziua Ușilor Deschise”. Această oportunitate unică oferă participanților șansa de a descoperi universul captivant al serviciilor și realizărilor Incubatorului de Afaceri, subliniind rolul său crucial în sprijinirea dezvoltării antreprenoriale locale.

Parte integrantă a programului constă în prezentarea detaliată a programelor de suport în afaceri oferite de Organizația de Dezvoltare a Antreprenoriatului. Aceste programe reprezintă catalizatori esențiali pentru antreprenorii locali, furnizându-le instrumentele și cunoștințele necesare pentru a-și dezvolta afacerile într-un mediu competitiv.

Un aspect semnificativ al evenimentului constă în vizita la agenții economici din cadrul Incubatorului. Această incursiune oferă participanților o perspectivă directă asupra diversității afacerilor desfășurate în cadrul incubatorului, evidențiind varietatea și potențialul acestora.

De asemenea, participanții vor avea privilegiul de a participa la un master class specializat în „Confecționarea lumânărilor”. Această activitate practică reprezintă nu doar o oportunitate de a învăța tehnici și secrete ale confecționării lumânărilor, ci și un moment de interacțiune și schimb de experiență între participanți.

Ziua Ușilor Deschise reprezintă, așadar, o fereastră deschisă spre lumea antreprenorială din Nisporeni, oferind posibilitatea de a descoperi și aprecia contribuția semnificativă a Incubatorului de Afaceri în susținerea comunității locale. Evenimentul marchează nu doar realizările trecute, ci și direcțiile viitoare ale dezvoltării antreprenoriale în regiunea Nisporeni, subliniind importanța colaborării și inovației în construirea unui mediu de afaceri durabil și prosper.

Related posts

Cursul valutar oficial la 08.09.2021

Albasat

Oфициальный курс валюты на дату 29.05.2020

Albasat

Persoanele cu forme uşoare de COVID-19 se vor trata la domiciliu începând de mâine

Albasat

Leave a Comment