Portal de știri
Societate

Într-un sat din Orhei a luat foc o locuință cu două niveluri. Pericol de explozie

Un bărbat din localitatea Morovaia, raionul Orhei, a ajuns la spital cu arsuri. Locuința sa cu două niveluri a luat foc, iar apoi flăcările s-au extins și la un garaj. Pompierii au luptat cu focul în jur de cinci ore, transmite IPN.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență precizează că apelul la 112 a fost efectuat noaptea trecută, aproape de ora 01.00. La fața locului au fost trimise două echipaje de salvatori și pompieri. Proprietarul locuinței a încercat să stingă focul până să vină ajutorul, dar a suferit arsuri și a fost dus la spital.
Pompierii au reușit localizarea incendiului după mai bine de trei ore, iar lichidarea s-a dat pe la 06.00. Focul a distrus o parte din acoperișul locuinței, dar și bunuri materiale dintr-o cameră. Incendiul s-a răspândit și asupra garajului din apropiere, iar focul a distrus complet un automobil și parțial un tractor din interior.

În timpul lichidării incendiului, salvatorii au reușit să prevină o posibilă deflagrație, evacuând din interiorul locuinței două butelii cu gaz. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Related posts

Более миллиона смертей во всем мире от COVID-19

Albasat

În stratul arabil umiditatea solului a ajuns la norma necesară pentru această perioadă

Albasat

Un pacient tratat de COVID-19 este primul în țară care a donat plasmă

Albasat

Leave a Comment