Portal de știri
Diverse

Ion Ceban anunță lansarea Partidului Mișcarea Alternativa Națională

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, anunță lansarea Partidului Mișcarea Alternativa Națională. Potrivit lui, formațiunea va lupta pentru neutralitatea, independența și integrarea europeană a Republicii Moldova. Anunțul a fost făcut marți într-un briefing de presă, în cadrul căreia edilul le-a mulțumit cetățenilor pentru încrederea acordată atunci când a fost ales în funcția de primar, transmite IPN.

„Timp de doi ani și zece luni am demonstrat că orașul și suburbiile pot să se dezvolte, să prospere, să renască, iar oamenii să vadă și să simtă cu adevărat aceste schimbări. Aceste schimbări spre bine le-am realizat împreună cu o echipă nouă la Primăria Chișinău și, desigur, cu suportul locuitorilor orașului. Au fost schimbări într-o perioadă destul de complicată – am avut criza pandemică, criza energetică, criza refugiaților”, a spus Ion Ceban.

Potrivit lui, modelul de dezvoltare din Chișinău poate fi replicat în toată țara. „Eu știu că oamenii așteaptă o alternativă. Oamenii au pierdut încrederea, sunt dezamăgiți în actuala așa-numită conducere sterilă care a demonstrat un fiasco total”, susține Ion Ceban.

El afirmă că după ce, în decembrie 2021, a fost anunțată crearea Mișcării Alternative Naționale a fost firească o pauză în contextul războiului din Ucraina. „Astăzi sunt în fața dumneavoastră pentru a anunța că lansăm Partidul Mișcarea Alternativa Națională. Partidul care este pentru faptele făcute și contra vorbelor sterile. Suntem pentru dezvoltarea țării, pentru renaștere și modernizare, pentru independența și neutralitatea Republicii Moldova. suntem pentru integrarea europeană începută mulți ani în urmă. Și pentru asta vom lupta și acționa”, a mai spus Ion Ceban.

Related posts

S-a semnat contractul pentru auditul datoriilor Moldovagaz față de Gazprom

Albasat

Maia Sandu: CEC a închis ochii la încălcări grave şi evidente ale Codului Electoral

Albasat

În satele din Nisporeni se desfășoară o campanie de prevenire a incendiilor și intoxicațiilor

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment