Societate

Ion Ceban: Înțelegem incomoditățile ambuteiajelor, dar nu putem să nu facem reparație

Soluția autorităților municipale cu privire la gestionarea ambuteiajelor care au apărut pe străzile din Chișinău ca rezultat al lucrărilor care se efectuează în mai multe zone ale orașului, sunt agenții de patrulare ai Ministerului Afacerilor Interne. Primarul general la capitalei, Ion Ceban, susține că municipalitatea nu poate renunța la renovările unor străzi, iar situațiile neplăcute pentru șoferi, vor fi gestionate „manual”, notează IPN.

„Astăzi s-a intrat în reparație foarte mare și avem o porțiune a străzii Albișoara, care este o stradă esențială și fundamentală pentru a dubla traficul de pe Ștefan cel Mare și care este la limita altor intersecții foarte importante, care într-un fel sau altul complică traficul în municipiul Chișinău. Noi ne cerem scuze pentru aceste incomodități, dar această stradă nu a fost reparată de zeci de ani de zile”, a declarat Ion Ceban în cadrul emisiunii de marți seara „Moldova in Direct”, de la postul de televiziune Moldova 1.

Edilul susține că situația s-ar putea complica și mai mult, atunci când strada Ion Creangă din sectorul Buiucani al capitalei va intra în reparație.

„Urmează în câteva săptămâni să intre în reparație strada Creangă, o altă arteră principală. Încercăm cu Ministerul Afacerilor Interne să gestionăm în regim manual această situație, înțelegem toate incomoditățiile, dar să nu facem reparația nu putem”, a adăugat Ion Ceban.

Primarul general și-a cerut scuze de la cetățenii orașului care sunt nevoiți să petreacă timpul fiind blocați în ambuteiaje. „Trebuie să muncim, trebuie să construim, trebuie să mergem înainte și o facem tot pentru noi”.

Related posts

Sunt selectați membri în colegiile CSP din rândul reprezentanților societății civile

Albasat

Președintele e gata să cedeze, doar pentru a obține voturi din stânga Nistrului, deputat

Albasat

Dispoziţia privind desfăşurarea comerţului ambulant va fi revocată

Albasat

Leave a Comment