Societate

Ion Chicu se simte mai bine: Mă închin doctorilor pentru salvare!

Fostul premier, Ion Chicu, diagnosticat repetat cu COVID-19, se simte mai bine și le mulțumește medicilor „pentru salvare”. „Stimați Prieteni! Mă grăbesc să vă informez că, datorită profesionalismului excepțional al medicilor și personalului medical, săptămâna aceasta au fost salvate sute de vieți ale oamenilor din țara noastră, inclusiv și a mea. Mă simt cu mult mai bine și mă închin doctorilor pentru salvare!”, a scris Ion Chicu pe o rețea de socializare, transmite IPN.

„Să poți respira desinestătător e mare lucru, credeți-mă!”, a menționat fostul premier.

Ion Chicu spune că spitalele din țară sunt supraaglomerare cu pacienți diagnosticați cu COVID-19. Deși spații și resurse se mai pot identifica, personalul medical este extenuat. „Ei luptă din greu pentru fiecare viață. Vă rog să vă protejați la maximum posibil. Vă rog împreună să mai slăbim povara de pe medici”, a mai scris fostul prim-ministru.

Ion Chicu a fost internat în Secția reanimare a Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga”. Este a doua oară când este confirmat cu COVID-19. La începutul lunii decembrie anul trecut, după ce a fost testat pozitiv, Chicu a continuat să-și îndeplinească atribuțiile de serviciu de la distanță.

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a raportat pentru 26 februarie, 1452 de cazuri noi de infectare cu COVID-19, dar și 27 de decese ca urmare a complicațiilor provocate de virusul SARS-CoV-2.

Related posts

Scădere istorică a prețului petrolului, după eșecul negocierilor dintre OPEC și Rusia. Carburanții s-ar putea ieftini

Albasat

LIVE: Ședința Parlamentului Republicii Moldova din 11 iunie 2020

Albasat

Отключения воды на ряде столичных улиц

Albasat