ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

La Nisporeni a fost inaugurat un Atelier de Creație

Un nou spațiu dedicat artei și creației a fost inaugurat recent la Nisporeni, oferind o oportunitate minunată tinerilor pasionați de artă să-și exploreze și să-și dezvolte talentele artistice. Acest atelier este un loc unde visele artistice devin realitate, iar tinerii au posibilitatea de a se exprima și de a învăța într-un mediu creativ.

Evenimentul de inaugurare a atras atenția reprezentanților din comunitate, printre care s-au numărat și membri ai Școlii Profesionale, ai Școlii de Arte Plastice și ai Consiliului Raional Nisporeni. Această inițiativă marchează o colaborare între diverse instituții pentru a oferi tinerilor din Nisporeni un spațiu în care să-și dezvolte creativitatea și să învețe mai multe despre diferite domenii artistice.

Atelierul de Creație ArtCentru Nisporeni este parte a programului YouCreate, inițiat de Terre des hommes – Moldova. Acest program este desfășurat în cadrul Fondului Comun pentru împuternicirea tinerilor și dezvoltarea Centrelor de tineret din Republica Moldova, cu sprijinul Ministerului Educației și Cercetării al Republicii Moldova, Agenției Naționale pentru Tineret, Guvernului Elveției/Swiss Cooperation in Moldova și UNFPA Moldova.

Astfel, acest Atelier de Creație se transformă într-un hub cultural și artistic pentru tinerii din Nisporeni, oferindu-le resurse și oportunități pentru a-și explora și dezvolta pasiunile artistice. Este un pas important în direcția încurajării creativității și a susținerii tinerei generații în dezvoltarea lor artistică și personală.

Related posts

Turmericul, mirodenia minune care vă poate scăpa de anumite probleme de sănătate

Albasat

Alertă falsă cu bombă la Judecătoria Buiucani

AlbasatTV, Nisporeni

Премьер-министр прогнозирует дефицит бюджета в 20 миллиардов леев

Albasat

Leave a Comment