Societate

Lilia Palii, numită secretar general al MEI

Lilia Palii, secretar de stat la Ministerul Economiei și Infrastructurii, a fost numită, astăzi, în funcția de secretar general la același minister. O hotărâre în acest sens a fost aprobată la ședința cabinetului de miniștri, transmite IPN.

Ministrul economiei, Sergiu Railean, a declarat că Lilia Palii are o experiență profesională și managerială vastă, în special în domeniul administrației publice, iar zece ani i-a dedicat activității în cadrul Ministerului Economiei. Ministrul a menționat profesionalismul și dedicația Liliei Palii pe durata activității sale în calitate de secretar general al Guvernului, exprimându-și convingerea că aceste calități vor contribui la realizarea obiectivelor ambițioase de pe agenda ministerului.

„În această perioadă avem o misiune complicată de a răspunde unei multitudini de provocări generate de criza pandemică asupra mediului de afaceri, de a veni cu soluții urgente pentru cele mai neașteptate situații, de a relansa economia. Pentru aceasta avem nevoie de oameni dedicați, de o echipă puternică și profesionistă. Sunt sigur că doamna Palii va fi acea verigă care va consolida capacitățile instituției și va reuși să asigure realizarea tuturor obiectivelor propuse”, a spus Sergiu Railean.

În aceeași ședință, în funcția de director general adjunct al Agenției de Investiții a fost numită Elena Oleinic-Slivinschi. Totodată, Mihail Casapu a fost numit director general adjunct al Agenției Proprietății Publice.

Related posts

Cursul valutar oficial la 29.01.2021

Albasat

Noua etichetă de zbor. Trei companii aeriene americane le cer pasagerilor să poarte măști în timpul călătoriilor

Albasat

În această primăvară va începe reparația a 300 km de drum

Albasat

Leave a Comment