ALBASAT
Actualitate Societate

Pe 1-2 iunie ASP nu va lucra. Solicitanții de servicii au fost reprogramați

Agenția Servicii Publice nu va activa pe 1 și 2 iunie, declarate zile de odihnă în contextul desfășurării în Republica Moldova a Summitului Comunității Politice Europene. Solicitanții de servicii au fost reprogramați, transmite IPN.

Cetățenii care urmau să-și ridice actele de identitate (pașaport/buletin de identitate) pe data de 1 și 2 iunie le vor putea ridica astăzi, 31 mai, iar începând cu data de 5 iunie cetățenii vor ridica actele comandate anterior la orice oră, conform programului de lucru al subdiviziunilor teritoriale ale ASP.

Persoanele care s-au programat prealabil la serviciile prestate de către ASP pentru zilele de 1 și 2 iunie au fost reprogramate pentru o altă dată.

Serviciile de stare civilă din municipiul Chișinău (subdiviziunile Centru și Botanica), municipiul Bălți, orașele Cimișlia, Hâncești, Ialoveni, Rezina, Râșcani vor asigura înregistrarea căsătoriilor în zilele de 1 și 2 iunie, în baza declarațiilor de căsătorie recepționate. Serviciul stare civilă care activează în incinta Combinatului Servicii Funerare din municipiul Chișinău va asigura înregistrarea în zilele de 1 și 2 iunie a actelor de deces.

Related posts

Care este diferența dintre perioada electorală și campania electorală

Albasat

În 2021 geniștii au detonat peste 1300 de muniții rămase din al II-lea Război Mondial

Albasat

ASP anunță licitație pentru procurarea plăcuțelor de înmatriculare pentru următorii trei ani

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment