ALBASAT
Societate

Platforma DA pledează pentru un candidat unic, apartinic, la prezidențiale

Partidul Politic Platforma Demnitate și Adevăr pledează pentru înaintarea, împreună cu partidele de centru-dreapta, a unui candidat apartinic la alegerile prezidențiale din acest an. În cazul în care formațiunile nu vor ajunge la un consens, Platforma DA este gata să-și înainteze propriul candidat. Declarațiile aparțin vicepreședintelui formațiunii, Alexandru Slusari, transmite IPN.

Într-o conferință de presă, Alexandru Slusari a declarat că ideea unui candidat unic, apartinic, urmează să fie discutată cu reprezentanții a cinci-șase partide de centru-dreapta și reprezentanții societății civile, pe parcursul acestei săptămâni.

Dacă nu se va ajunge la consens, Platforma DA „nu duce lipsă de personalități” și va înainta propriul candidat, a spus Alexandru Slusari, fără să dea nume. Întrebat despre șansele liderului PPPDA, Andrei Năstase, în scrutinul prezidențial, Alexandru Slusari a spus că acestea sunt mari. „Andrei Năstase are capacități suficiente pentru a reprezenta cu brio formațiunea și pentru a obține un scor frumos, în pofida tuturor greutăților”, a mai spus Alexandru Slusari.

La alegerile prezidențiale din 2016, Partidul Politic Platforma Demnitate și Adevăr a susținut-o pe Maia Sandu, candidata Partidului Acțiune și Solidaritate.

Related posts

Turismul medical a generat în 2022 venituri de 50 mln dolari

AlbasatTV, Nisporeni

Ambasada României la Chișinău: anunț important pentru persoanele care depun jurământul

Albasat

Программа „Первое жильё” стала доступной для лиц в возрасте до 50 лет

Albasat

Leave a Comment