ALBASAT
Societate

Polițiștii și militarii patrulează străzile din capitală și din raioane

Polițiștii și militarii vor patrula străzile din municipiul Chișinău, dar și din mai multe raioane pentru a monitoriza respectarea măsurilor impuse de autorități și pentru a informa cetățenii despre riscurile răspândirii și îmbolnăvirii cu virusul COVID-19, transmite IPN.

Ministerul Afacerilor Interne menționează că grupurile mixte, însoțite de tehnică militară, vor asigura inclusiv respectarea de către cetățeni a regimului de carantină și izolare la domiciliu pe perioada stării de urgență.

Echipaje comune se vor deplasa prin localitățile raionului Cahul, Hâncești, Sângerei și Bălți, dar și pe întreg teritoriul municipiului Chișinău. În următoarele zile, aceste acțiuni vor continua, iar cetățenilor le este recomandat să se informeze despre toate măsurile organizate și să respecte noile restricții care intră în vigoare de astăzi.

De asemenea, au fost create echipaje comune, formate din polițiști și militari, care vor patrula împreună locurile publice, inclusiv parcurile și zonele de agrement, pentru menținerea ordinii publice și asigurarea respectării măsurilor stabilite de autorități în perioada stării de urgență.

Din 25 martie, accesul cetățenilor în spațiile publice, precum parcuri, terenuri și alte zone unde se pot forma aglomerări de persoane, va fi limitat. Măsura este valabilă pentru municipii, orașe și centre raionale.

Related posts

Sondaj IRI: Maia Sandu – politicianul care inspiră cea mai mare încredere

Albasat

24 семьи из населенных пунктов Крива, Дрепэкэуць и Липкань эвакуированы

Albasat

Cursul valutar oficial la 31.01.2023

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment