ALBASAT
Actualitate Societate

Produsele petroliere vor putea fi introduse în țară prin mai multe puncte de trecere a frontierei

Produsele petroliere importate pe cale rutieră, feroviară și navală vor putea fi introduse în țară prin mai multe puncte de trecere a frontierei. Cabinetul de miniștri a aprobat un proiect în acest sens la inițiativa Ministerului Finanțelor, transmite IPN.

Se va permite introducerea produselor petroliere prin punctele de trecere a frontierei: Giurgiulești-Galați, Cahul-Oancea, Sculeni-Sculeni, Mirnoe-Tabaki, Vulcănești-Vinogradovka și Giurgiulești-Reni (pe cale rutieră), Basarabeasca – Serpniovo-1 (pe cale feroviară) și Giurgiulești-Port (pe cale navală).

Actualmente, se permite importul produselor petroliere pe cale ferată prin punctele de trecere la introducerea pe teritoriul vamal al Republicii Moldova: Ocnița, Cuciurgan, Etulia, Giurgiulești și Ungheni, iar prin intermediul mijloacelor de transport auto – doar prin punctele de trecere a frontierei Leuşeni–Albiţa, Tudora–Starokazacie, Otaci–Moghiliov–Podolski şi Pervomaisk–Cuciurgan.

Related posts

Comisia Europeană anunţă crearea unor centre naţionale de verificare a informaţiilor. Proiect de 9 milioane de euro

Albasat

Agenția braziliană de reglementare a medicamentelor a respins aprobarea vaccinului rusesc Sputnik: „Nu avem date suficiente”

Albasat

Cursul valutar oficial la 05.04.2022

Albasat

Leave a Comment