ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Reacție promptă a Poliției din Nisporeni la o alertă pe rețelele de socializare

Prin intermediul rețelelor de socializare, o alertă importantă a fost adusă la cunoștința publicului, semnalând un individ cu comportament suspect în parcul central din Nisporeni. Răspunsul rapid al Poliției din Nisporeni, în colaborare cu echipajele de reacționare operativă, a fost esențial pentru gestionarea acestei situații.

La ora 18³⁰, ieri, eforturile autorităților au dat rezultate și persoana menționată în postarea pe rețelele de socializare a fost depistată și identificată. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 35 de ani, locuitor al orașului Nisporeni.

În timpul interacțiunii cu bărbatul, polițiștii au observat semne evidente de tulburare psihică, manifestate prin comportament dezorientat, teamă și agresivitate. În consecință, autoritățile au solicitat intervenția unei echipe de asistență medicală. Echipajul de ambulanță a sosit la locul intervenției și a preluat bărbatul pentru a-i acorda îngrijirea medicală necesară.

Bărbatul a fost ulterior transportat la IMSP Spitalul Raional Nisporeni, unde un medic specialist va evalua starea sa de sănătate și va decide măsurile ulterioare, inclusiv posibilitatea transferului către o unitate medicală specializată.

Această situație subliniază importanța unei reacții prompte a autorităților în situații de urgență sau când sunt implicate persoane aflate în dificultate.

Related posts

La intrarea în Aeroportul Chișinău au apărut dispozitivele care vor asigura securitatea

Albasat

Mai multe curse cu destinația Ucraina au aterizat astăzi la Chișinău

Albasat

Protest la Curtea de Apel. Partidele cer mai multe secții de votare pentru diasporă

Albasat

Leave a Comment