ALBASAT
Actualitate Societate

Restricții de circulație în capitală în legătură cu Summitul Platforma de Sprijin pentru Moldova

Oamenii legii anunță restricții de circulație în centrul capitalei în legătură cu desfășurarea Summitului „Platforma de Sprijin pentru Moldova” la Palatul Republicii, transmite IPN.

Inspectoratul General al Poliției precizează că marți, 17 octombrie, între orele 08.00 și 17.00, va fi restricționat traficul rutier pe strada Maria Cebotari, tronsonul cuprins între strada Sciusev și bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. Circulația va fi restricționată și pe strada București, tronsonul cuprins între străzile Bănulescu- Bodoni și Sfatul Țării. De asemenea, traficul va fi suspendat pe strada 31 august 1989, în perimetrul străzilor Bănulescu-Bodoni și Sfatul Țării.

„Poliția recomandă conducătorilor auto să evite deplasarea pe porțiunile indicate, să se conformeze cerințelor polițiștilor și să manifeste răbdare și disciplină maximă, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere”; precizează IGP.

Platforma de sprijin a Republicii Moldova, ediția a 4-a, se va desfășura pe 17 octombrie la Palatul Republicii de la Chișinău. Evenimentul va reuni reprezentanți din peste 30 de țări și organizații internaționale. Este confirmată participarea șefilor diplomațiilor Franței, Germaniei și României.

Related posts

Modificări fiscale majore începând cu 2018. Cota impozitului pe venit se majoreaza de la 3% la 4%.

Concursul pentru funcția de director al Institutul de Pedologie a fost trucat, declarație

Albasat

Ion Chicu: Admit posibilitatea creării unui partid politic

Albasat

Leave a Comment