ALBASAT
Actualitate

S-au scumpit unele lactate şi ouălele

La piaţă un kilogram de brânză de oi poate fi cumpărat cu 80 de lei kilogramul, faţă de 70 de lei, cât era acum o lună. Un kilogram de smântână şi de caş de vaci costă 40 de lei, faţă de 35 de lei la sfârşitul lunii trecute. Un kilogram de unt pornşte de la 45 de lei. Zece ouă pot fi cumpărate cu 18 lei, faţă de 15 lei săptămâna trecută.

Carnea de porc, fără oase, costă la piaţă cel puţin 80 de lei kilogramul, ca şi sâptămâna trecută. Cu cel puţin 70 de lei poate fi cumpărat un kilogram de carne de vită, la fel prețul rămâne neschimbat.

Roşiile pot fi cumpărate cu cel puţin 25 de lei kilogramul, ca şi săptămâna trecută. Şi castreveţii costă 25 de lei. Nu a suferit schimbări nici preţul ardeilor, care se vând în continuare cu 15 lei kilogramul. Şi vinetele au rămas la preţul vechi de 15 lei kilogramul.

Preţul unui kilogram de gogoșari porneşte de la 25 de lei. Cartofii și ceapa costă 6 lei kilogramul, rămânind la preţul vechi. Varza se vinde cu 4 lei kilogramul. Legătura de ceapă şi de mărar costă 4 lei, cea de pătrunjel – 3 lei. Ciupercile pornesc de la 28 lei/kg.

Prunele pot fi cumpărate la prețul de acum două săptămâni – 12 lei kilogramul. Strugurii se vând în medie cu 10 lei. Preţul unui kilogram de mere porneşte de la 8 lei, iar al perelor este de 12 lei.

Related posts

Ziua Ușilor Deschise la Liceul Teoretic ”Mircea Eliade” Nisporeni: O Celebrare a Vocației și Colaborării în Educație

AlbasatTV, Nisporeni

Acum pe teren la Nisporeni: Turneul de minifotbal în onoarea lui Tudor Ţernă, Cavaler al Ordinului „Ştefan cel Mare”

AlbasatTV, Nisporeni

(VIDEO) Incendiu puternic la Institutul de Zoologie al Academiei de Științe a Moldovei

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment