ALBASAT
Societate

Șapte pacienți infectați cu COVID-19, în stare gravă

La Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” sunt internate 43 de persoane confirmate cu COVID-19, iar șapte dintre acestea sunt în stare gravă. Alte 32 de persoane sunt în stare medie, iar patru – în stare satisfăcătoare. Informațiile au fost prezentate vineri dimineața, 20 martie, de către ministra sănătății, muncii și protecției sociale, Viorica Dumbrăveanu, transmite IPN.

Starea celor doi copii cu coronavirus, internați la Spitalul clinic municipal de boli contagioase pentru copii, este de gravitate medie, iar a persoanei internate la spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” este satisfăcătoare.

Zece persoane cu COVID-19, aduse la Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, sunt în stare medie.

În total, în Republica Moldova au fost confirmate 49 de cazuri de COVID-19, dintre care 28 sunt de import (persoanele s-au întors din Italia, Marea Britanie, Franța, Cehia, Elveția și Ucraina). 21 de cazuri sunt cu transmitere locală: Chișinău, Soroca și Hâncești.

Related posts

Cursul valutar oficial la 03.01.2024

AlbasatTV, Nisporeni

Olanda a suspendat zborurile dinspre Marea Britanie din cauza noii tulpini Covid-19, mai contagioasă și mai greu de detectat

Albasat

Aproape 60 de oameni se află la Centrul de găzduire a persoanelor fără adăpost din capitală

Albasat

Leave a Comment