Actualitate

Scade preţul legumelor

Majoritatea legumelor la piață s-au ieftinit faţă de săptămâna trecută. Și la unele fructe de sezon preţul este în scădere. La altele însă creşte. Roșiile s-au mai ieftinit cu câțiva lei. Un kilogram poate fi cumpărat cu 8 lei. Preţul unui kilogram de castraveţi porneşte de la 5 lei. Iar varza şi dovleceii costă 4 lei, transmite IPN.

Pentru un kilogram de pătlăgea vânătă cumpărătorii vor scoate din buzunare 12 lei, pentru unul de ardei grași – între 7 şi 9 lei. Un kilogram de păstăi porneşte de la 15 lei. Legătura de mărar, pătrunjel şi ceapă verde rămâne 2 lei.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Nisporeni.

Preţul unui kilogram de caise porneşte de la 10 lei. Piersicii se vând cu 8 lei kilogramul. Zmeura şi agrişul este la preţul de 30 de lei per kilogram. Iar prețul pentru un kilogram de coacăză neagră, roşie şi albă porneşte de la 35 de lei. Vişina se vinde cu 25-30 de lei/kg.

Pepenii verzi sunt tot mai mulți în vânzare și se dau chiar și cu 5 lei/kg, iar cei galbeni cu 8-10 lei. Un știulete de porumb poate fi cumpărat cu 4-5 lei.

Și oule au scăzut ușor din preț. Zece bucăți pot fi cumpărate cu 11 lei. Carnea de porc se vinde cu 65 lei/kg, iar cea de vită 70-75 lei/kg. Brânza de oi costă 65 de lei, cea de vacă 40-50 de lei, smântâna este 35 de lei, iar untul 80.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Nisporeni.

 

Related posts

(Agenda evenimentului) Festivalul național al prunei!

AlbasatTV, Nisporeni

/VIDEO/ 4 INCENDII ȘI 12 INTERVENȚII ÎN LUNA IULIE ÎN NISPORENI

AlbasatTV, Nisporeni

VIRAL. Întâlnire periculoasă între un scafandru şi un rechin marele alb

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment