Societate

Socialiștii donează alocațiile de la bugetul de stat pentru lupta cu COVID-19

Partidul Socialiștilor va oferi sprijin financiar pentru procurarea medicamentelor și echipamentelor medicale. Aportul Partidului Socialiștilor în vederea combaterii răspândirii pandemiei de COVID-19 va consta în donarea alocaţiilor obţinute de formațiune din bugetul de stat, a declarat preşedintele PSRM, Zinaida Greceanîi, într-un briefing de presă, transmite IPN.

În acest sens, socialiştii au semnat o adresare în vederea examinării posibilitatăţii instituirii unei derogări, pe perioada stării de urgenţă, de la articolul 28 al Legii privind partidele politice, care interzice partidelor să folosească alocaţiile bugetului de stat pentru alte destinaţii decât pentru necesitățile formațiunii.

Partidul Socialiștilor recomandă tuturor partidelor care primesc alocaţii din bugetul de stat să procedeze la fel: să redirecționeze aceste fonduri pentru combaterea epidemiei.

Related posts

Primul parlamentar român infectat cu coronavirus. Senatorul Vergil Chițac, testat pozitiv după participarea la o reuniune externă

Albasat

Operațiunea “CASCADA”: au fost întocmite 112 procese verbale

Albasat

Peste 600.000 de cazuri de Covid-19 în toată lumea. Numărul deceselor a ajuns la 27.000

Albasat

Leave a Comment