ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Sportivii din Nisporeni se pregătesc pentru turneul internațional de lupte libere

Școala de sport „Grigore Brasoveanu” din Nisporeni se pregătește să trimită o echipă de 9 sportivi la Turneul Internațional de Lupte Libere din Cluj-Napoca, România, desfășurat în perioada 18-21 aprilie.

Participanții din Nisporeni își pun mari speranțe în acest turneu și sunt hotărâți să își demonstreze talentul și pregătirea în fața unor adversari din întreaga lume.

Mihai Enache, unul dintre sportivii pregătiți să își reprezinte școala și orașul, este plin de încredere în șansele sale. „Voi participa zilele următoare la turneul din Cluj, România. Cred că voi avea succes în acest turneu în categoria 85 kg. Nu pot spune că am mari emoții, pentru că cred că voi aduce rezultate. Chiar sper să obțin locul 1, campion în categoria 85 kg. Am avut niște rezultate până acum, am câștigat niște titluri de campion, tot la turnee simple, și sper că în acest turneu voi câștiga și titlul de campion.” a declarat Mihai Enache.

Alexandru Ciobanu, un alt membru al echipei, recunoaște că simte emoții înainte de această competiție, dar este hotărât să lupte pentru locul 1. „Am emoții pentru că este prima dată când particip la un turneu în România, la Cluj. M-am antrenat foarte mult pentru acest turneu și sper să am multe șanse, chiar să obțin locul 1.” a spus Alexandru Ciobanu.

Antrenorul lor, Grigore Ciorici, este convins că acești tineri sportivi vor veni cu rezultate bune. „Avem un turneu internațional în orașul Cluj-Napoca, România, unde băieții vor participa. Sunt multe echipe internaționale, aproximativ 20 de echipe. Sperăm că copiii noștri să facă față așa cum au dat dovadă la campionatul Republicii între școlile sportive. Le dorim succes și să obțină și mai mult, să ajungă la rezultate și mai bune. Sperăm că nu se vor opri aici.” a declarat antrenorul.

Turneul, organizat sub egida Federației Internaționale de Lupte, va fi o competiție intensă, având participanți din peste 7 țări. Sportivii din Nisporeni sunt hotărâți să își facă numele cunoscut și să se întoarcă acasă cu rezultate remarcabile.

Related posts

Ședință solemnă dedicată aniversării a 103-a de la unirea Basarabiei cu România

Albasat

În 2023 au fost inițiate 30 de proceduri disciplinare în privința a 24 de procurori

AlbasatTV, Nisporeni

Некоторые молдаване принимают жаропонижающее перед тем, как пересечь границу

Albasat

Leave a Comment