ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Succes pentru șase elevi de la Liceul Teoretic „Mircea Eliade” din Nisporeni la olimpiada de geografie – Descoperă cine sunt câștigătorii!

Astăzi, 6 elevi de la Liceul Teoretic „Mircea Eliade” din orașul Nisporeni au fost onorați cu diplome la concursul „Olimpiada de Geografie”, organizat de Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău. Evenimentul a marcat recunoașterea excelenței academice a elevilor din clasele IX-XII.

În cadrul concursului, s-au acordat distincții de gradul I, II și III. Pe podiumul republican, performanțele notabile au aparținut următorilor elevi:

  • Ploșnița Andreea, clasa a IX-a B – Loc I
  • Nichifor Gabriel, clasa a IX-a B – Loc II
  • Pușcă Jasmina, clasa a IX-a B – Loc II
  • Chircu Corina, clasa a IX-a B – Loc III
  • Chercheja Alexandru, clasa a XII-A – Loc II
  • Marian Valeria, clasa a X-a B – Mențiune

Profesorii Ana Crudu și Vadim Chirca, sub îndrumarea cărora elevii și-au desfășurat pregătirea, exprimă un puternic sentiment de mândrie pentru realizările elevilor.

Profesoara de geografie, Crudu Ana, a împărtășit că elevii au fost profund impresionați de activitățile interactive desfășurate în cadrul evenimentului de premiere organizat în Centrul Național de Inovații Digitale în Educație „Clasa Viitorului” de la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău. Ea a subliniat că această experiență a fost una unică și motivantă, determinându-i pe elevi să-și continue participarea la diverse competiții viitoare.

Facultatea de Geografie a Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău invită studenți entuziaști să se alăture competiției „Olimpiada de Geografie” destinată elevilor din clasele a IX-a, a X-a, a XI-a și a XII-a.

Rezultatele concursului au fost anunțate astăzi, 5 aprilie 2024, la ora 12:00, în cadrul evenimentului „Ziua Ușilor Deschise” la Facultatea de Geografie.

Related posts

Gurile de captare nu fac față volumului mare de apă. Apa se scurge pe Albișoara

Albasat

Cursul valutar oficial la 09.12.2020

Albasat

Dmitrii Calac: UE și Moldova trebuie să se întâlnească la masa de negocieri

Albasat

Leave a Comment