Portal de știri
Societate

Țigări electronice cu ulei de canabis și alte droguri. Au fost reținute cinci persoane

Țigări electronice cu ulei de canabis și alte droguri în valoare de circa 400 de mii de lei au fost scoase din circuit. Liderul și patru membri ai grupului infracțional au fost reținuți, constatându-se că pe parcursul a cinci luni aceștia au plasat droguri în peste 6 500 de ascunzișuri, transmite IPN.

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale precizează că liderul grupării are 24 de ani. Este originar din regiunea transnistreană, însă închiria un apartament în Chișinău. Ceilalți membri au vârste cuprinse între 16 și 18 ani. La solicitarea procurorilor, suspecții, cu excepția a doi minori, au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile.

Urmare a perchezițiilor la domiciliile acestora, oamenii legii au depistat și ridicat telefoane și cartele telefonice și bancare, plicuri auto sigilante pentru droguri, cântare la scară mică, droguri de tip hașiș, marijuana, timbre LSD, pastile Ecstasy și țigări electronice cu ulei de canabis. Ultimele erau vândute pe piața neagră la prețul de circa 120 de dolari. De asemenea, oamenii legii au ridicat și mijloace bănești care ar proveni din activitate infracțională, depozitate de către liderul grupului infracțional în camera de tezaur a- unei bănci comerciale.

Related posts

COVID-19: În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 569 de cazuri noi

Albasat

Смертельная авария на Каля Орхеюлуй в столице

Albasat

Milsami a obținut prima victorie a stagiunii

Albasat

Leave a Comment