ALBASAT
Societate

Transportul public din Chișinău și Bălți va circula fără taxatori

Transportul public de pasageri din municipiile Chișinău și Bălți va circula începând cu ziua de miercuri, 25 martie, fără taxatori. Autoritățile au recurs la această măsură pentru a limita contactul taxatorilor cu pasagerii. Anunțul a fost făcut de către premierul Ion Chicu după ședința Comisiei pentru Situații Excepționale, convocată marți seara, 24 martie, la Guvern, transmite IPN.

Premierul a menționat că din moment ce transportul va circula în lipsa taxatorilor, aceste servicii sunt prestate gratuit. Totodată, în stațiile de așteptare a transportului public vor fi prezenți reprezentanții forțelor de ordine care vor asigura respectarea cerințelor Comisiei și anume cele ce prevăd transportarea călătorilor doar pe scaune.

Conform hotărârii Comisiei, activitatea taxatorilor în transportul public din municipiile Chișinău și Bălți se sistează până pe 10 aprilie 2020.

Începând cu data de 17 martie, în țară este declarată stare de urgență. Numărul persoanelor infectate cu COVID-19 în Republica Moldova a ajuns la 125. Printre ele și cadre medicale.

Related posts

1800 cazuri de COVID-19, înregistrate în ultimele 24 ore

Albasat

Ион Тэбырцэ: Мы хотим получить преимущества западного мира, но мы не хотим соблюдать его правила

Albasat

Alegerile în Adunarea Populară din Găgăuzia vor avea loc în septembrie

Albasat

Leave a Comment