ALBASAT
Actualitate Societate

UE oferă 5,5 mln euro pentru consolidarea societății civile și a democrației

Uniunea Europeană a lansat un apel de propuneri cu un buget total de 5,5 milioane de euro care urmărește dezvoltarea și consolidarea capacităților societății civile. Propunerile pot fi depuse până pe 23 octombrie, transmite IPN.

Obiectivele principale ale proiectului țin de participarea activă la dialogul politic la nivel național, dar și implementarea și monitorizarea planurilor și programelor de dezvoltare ale Uniunii Europene și ale autorităților naționale. De asemenea, implicarea în promovarea egalității de gen și incluziunii tinerilor, dar și îmbunătățirea comunicării dintre societatea civilă și cetățeni, pe de o parte, și autorități, pe de altă parte, în domenii precum politica locală, securitatea și migrația.

Delegația UE în Republica Moldova va organiza o sesiune de informare pe 22 septembrie. Doritorii de a participa la sesiunea de informare sunt rugați să expedieze un e-mail de confirmare până pe 15 septembrie, la adresa delegation-moldova-operations@eeas.europa.eu, indicând: numele, prenumele, naționalitatea și adresa de e-mail ale persoanelor care urmează să participe, precum și organizația lor (maximum doi participanți per organizație).

Related posts

Liceul „Boris Cazacu” din Nisporeni beneficiază de un dispozitiv de control și validare a accesului în instituție, donat de UTM

Albasat

Elevii și studenții de la Centrul de refugiați din Nisporeni au primit laptopuri și rechizite școlare

AlbasatTV, Nisporeni

Inițiativă legislativă pentru mai multă transparență în activitatea Parlamentului

Albasat

Leave a Comment