Nisporeni

Un nou caz de COVID-19 în raionul Nisporeni. Acesta este cel de-al 10-lea caz

Un nou caz de COVID-19 a fost confirmat în raionul  Nisporeni. Astfel, bilanţul celor infectaţi a ajuns la 10 pacienţi. Potrivit  șefului direcției Centrului de Sănătate Publică Ungheni, Alexandru Cornei, în acest caz este vorba despre un bărbat, în vârstă de 62 de ani, originar din satul Drojdieni, comuna Şişcani. Persoana dată s-a infectat la Chişinău, unde se afla de mai mult timp. Acum, bărbatul este internat la un spital din Capitală.

În ultimele 24 de ore, în R. Moldova au fost procesate 878 de probe, dintre care s-au confirmat 126 de cazuri de infecție cu noul coronavirus. În total, la ziua de astăzi sunt confirmate 3 897 de cazuri. Anunțul a fost făcut de ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, după ședința Centrului unic de comandă.

Cele mai multe cazuri de infectare au fost înregistrate în Chișinău – 49, regiunea din stânga Nistrului – 17, Sângerei – 12, Cahul – 8, Bălți – 6, Strășeni – 5, Dubăsari – 4, Glodeni – 3, Ceadâr-Lunga – 3, Hâncești – 3, Ocnița – 3, Călărași, Căușeni, Comrat, Dondușeni, Drochia, Florești, Fălești, Ialoveni, Nisporeni, Râșcani, Ștefan Vodă, Orhei, Ungheni – câte un caz.

Până la ziua de azi, 1182 de persoane infectate cu noul coronavirus au fost tratate, iar 116 persoane au decedat.

Related posts

COVID-19 Nisporeni: Trei cazuri de infectare cu noul coronavirus, înregistrate în ultimele 24 ore

Albasat

UE//Apă de calitate pentru raionul Străşeni, cu susținerea partenerilor europeni. Află detalii despre construcţia noului apeduct Chişinău-Străşeni-Călăraşi!

Albasat

COVID-19 Nisporeni: 25 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

Albasat